fbpx

Fájdalommentes fogászat

fájdalommentes fogászat

Fájdalommentes fogászat
A fogorvoslás mai állása szerint alapvető az elvárás a betegek részéről a fájdalom mentesség. Ehhez minden eszköz rendelkezésre áll, csak tudni kell használni őket.

Tapasztalataink alapján a félelem mögött elsősorban rossz emlékek, nem megfelelő mennyiségű információ és az ebből fakadó bizalmatlanság áll az esetek hátterében, mely még jobban megnehezíti a mérleg visszabillentését a pozitív oldalra.

Fájdalommentes fogászat

Minden egyes kezelés során (kivéve, ha az már megszokott és rendszeresen ismétlődik), biztosítanunk kell a megfelelő mennyiségű időt és kommunikációt. Beszélgessünk, magyarázzuk el a részletes kezelési tervet, illetve tájékoztassuk betegünket az esetleges szövődményekről.

Rendelőnk fájdalommentes ellátásait itt találja!

fogorvos nyíregyháza

Az „ember” mindig az ismeretlentől fél…. Ha az orvos rá szánja az időt nem csak verbálisan ,akár fizikális kontakt útján megmutatva, mit érezhet, milyen a hangja egy-egy eszköznek, a páciens sokkal jobban fel tud készülni a kezelésre, tűrhetőbbé vállnak a székben töltött percek.

Összességében: magas minőségű anyagok megfelelő technikai tudással használva, felkészültség, humanitás, türelem, kedvesség, kommunikáció, idő!

Fájdalommentes fogászat, Nyíregyháza, Epreskert utca 51.!